2021. október 25. - Bianka, Blanka
EUR : 363.24
USD : 312.01
Időjárás ikon13°

Gubás Gabi játssza Dobrev Klárát az Elk*rtuk című filmben

Még mindig nem világos, ki alakítja Gyurcsány Ferencet.

A Megafilm által gyártott, első magyar politikai krimi traileréből a szemfüles nézők már kitalálhatták, hogy Klára bőrébe Gubás Gabi bújt – írja a Magyar Nemzet. Hozzátették: a színésznő a szerepről először az „Elk*rtuk” című nagyjátékfilm hivatalos Facebook-oldalán mesélt egy interjúban, amiből kiderül, miért vállalta el a szerepet. „Érdekes, hogy amikor először elolvastam a forgatókönyvet, megfogalmazódott bennem, hogy ez a történet elsősorban emberekről szól, éljenek bárhol, legyenek bárhol, álljanak bármilyen oldalon, mindig a cél szentesíti az eszközt, csak nem mindegy, hogy mi a cél és mi az eszköz” – mesélte Gubás Gabi, aki izgalmas kihívásnak találta a politikusnő szerepét, írják.


„Nálam volt Klára szerepe a legjobb kezekben”

„Most, hogy leforgattuk a filmet, arra jutottam, hogy nálam volt Klára szerepe a legjobb kezekben” – vélekedett. „Alapvetően mindig úgy nyúlok egy szerephez, hogy megpróbálok legalább egy közös pontot találni köztem és a karakter között, ami aztán segít az összekapcsolódásban, mintegy láthatatlan köldökzsinór… Nem volt ez másképp Klára szerepével sem.

A közös pont: a férje melletti kitartás és maximális lojalitás.

Keith Englishsel, a film rendezőjével szinte szavak nélkül egyre gondoltunk az első találkozáskor, ugyanaz a gondolat fogalmazódott meg benne is, mint bennem, hogy szeretnénk, ha Klára emberi arcát még jobban kidomborítanánk a filmben” – mesélte a színésznő.

„Az október 21-i premierig még számos kérdés maradt az idei év legjobban várt filmjével kapcsolatban, a legfőbb azonban továbbra is az, hogy ha Gabi alakítja Dobrev Klárát a filmben, vajon ki játssza Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnököt? A gyerekeimnek is azt tanítom, hogy ne spoilerezzenek, amikor leülünk megnézni egy filmet, amit már ők láttak, úgyhogy ezt most én se tenném” – mondta sejtelmesen Gubás Gabi, írják.

Forrás: Mandiner

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató