2024. március 29. - Auguszta
EUR : 395.83
USD : 367.33
Időjárás ikon19°

Jó a műsor: miközben zajlik a bandaháború Ózdon kijött egy karlendítős fotó a jobbikos versenyzőről

Hihetetlen. Ez a Jobbik mégsem változott meg.

Jakab Péter megint vakarhatja a buta fejét. Farkas Péter Barnabásról, az ózdi alpolgármesterről kikerült egy eddig nem ismert fotó.

Karlendít a fiú:

Farkas Péter Barnabás jobbikos alpolgármesterhez kísértetiesen hasonló férfi látható, a látogatáson az alpolgármester által viselttel gyakorlatilag megegyezőnek tűnő ruházatban, ahogy a Szilézia történetét bemutató múzeumban egy, a kiállítás részeként zsidóellenes feliratokkal ellátott épület előtt áll, és a kezét - hasonlóan a nácik karlendítéséhez - a magasba emeli.

Mondjuk ez nem is akkora meglepetés, mivel az ózdi polgármester is büszkén pózolt egy Adolf imitátorral...

Megváltoztak...

Farkas Péter Barnabás a Jobbik, a DK, az LMP, a Momentum és az MMM jelöltjeként indul az előválasztáson Borsod-Abaúj-Zemplén megye 3-as számú választókerületében.

Farkas 2016 óta Ózd alpolgármestere, előtte a Városi Múzeum vezetője volt. A Jobbik már 2018-ban is őt indította képviselőjelöltként a választókerületben. Farkas nemrég egy Jakab Péterrel közös utcafórumon azt hangsúlyozta: despotizmust, zsarnokságot kapunk most a kormánytól, de amit akar, az a demokrácia. "Azért küzdünk, hogy minden egyes magyar állampolgár, roma, nem roma, aki magyarnak érzi magát, aki itt akar élni, aki a nagy közösségnek akar a részese lenni tevékenyen, az a minőségi munkáért magasabb bért kapjon" - fogalmazott a megváltozott srác. 

Pont ő volt az, aki a verőlegényekkel is le lett fotózva. Mint ismert, azért hívtak olaszliszkai srácokat a városba a jobbikosok, hogy ne az MSZP-s kollégára szavazzanak az emberek az előválasztási sátornál.

Jakab Péter pedig az elmúlt hetekben töltött fel egy videót, amelyben elmeséli, hogy az ő dédapját Auschwitzban végezték ki. Ennek ellenére korábban Pörzse Sándor zsidóviccein nevetgélt.

Elég nagy a káosz a Gyurcsányista Jobbikban...

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató