2022. szeptember 27. - Adalbert
EUR : 406.5
USD : 419.68
Időjárás ikon19°

A homoszexuális CNN-es riportert korábban letartóztatták a nyakában egy kötéllel, ami a nemi szervéhez volt rögzítve

Kábítószer birtoklásáért tartóztatták le Richard Questet, aki a napokban kekeckedett Szijjártó Péterrel.

A magyar gyermekvédelmi törvényt kritizáló CNN-es újságírót

2008-ban letartóztatták a nyakában egy kötéllel, ami a nemi szervéhez volt rögzítve.

Richard Quest egy évvel később arról beszélt, megbánta a történteket.

A műsor a nemrég elfogadott gyermekvédelmi és pedofilellenes törvénycsomagról szólt, a homoszexualitását nyíltan felvállaló riporter, Richard Quest például ezt a kérdést címezte legelőször a tárcavezetőnek:

„Miniszter úr, ön is jól tudja, hogy meleg vagyok. Így rám is vonatkozik ez a törvény? Ön engem pedofilnak tart?”

Erre reagálva Szijjártó azt felelte: „Tisztelem azt a tényt, hogy kezében tartja a jogszabály egy példányát, mivel a közelmúltban bármikor bárkivel vitáztam erről, úgy kellett vitáznom, hogy tudtam, a partnerem soha nem olvasta a törvényt.

És tisztelem azt az életmódot, amit ön választott és a jogszabály is tiszteletben tartja minden felnőtt, tizennyolc év feletti személy jogát, hogy olyan életmódot válasszon, amilyet élni akar.”

Hangsúlyozta továbbá, a jogszabály a gyerekeket védi, a szülőknek adja vissza a gyermekek nevelésének kizárólagos jogát.

Az Origo – külföldi lapokra hivatkozva – ma arról írt, hogy a CNN újságíróját 13 éve kábítószer birtoklása miatt tartóztatták le, az őrizetbe vétel pillanatában egy kötél volt a nyakában, ami a nemi szervéhez volt rögzítve, autójában pedig szexuális segédeszközöket is találtak a nyomozók. A vádak elejtéséért cserébe Richard Quest vállalta, hogy egy hat hónapos drogterápián vesz részt, de az nem derült ki, hogy az egyébként hajnali 3 óra 40 perckor a New York-i Central Parkban tartózkodó Questen mi célt szolgált a nemi szervéhez rögzített kötél.

A CNN műsorvezetője egy évvel később interjút adott a The Guardiannak, amelyben arról beszélt, hogy megbánta a történteket, a családja és a barátai segítettek neki a rehabilitáció alatt.

Forrás: Mandiner

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató