2024. március 29. - Auguszta
EUR : 395.83
USD : 367.33
Időjárás ikon19°

Kilöttyent a moslék: Karácsony már nem támogatja Tóth Csabát Zuglóban

Az RTL Klub szervezésében vitázik második körben Dobrev Klára, Karácsony Gergely, Jakab Péter, Márki-Zay Péter, valamint Fekete-Győr András.

Az első magyar országos előválasztás első fordulójának félidejében, azaz 4 nappal a szavazás érdemi kezdetét követően, négy nappal az urnazárást megelőzően száll másodszorra ringnek nevezett televízióstúdióba az öt versenyben lévő miniszterelnök-jelölt.

Karácsony nem boldog, hogy most jönnek elő a különböző problémás ügyek a különböző pártok képviselőiről, de szerinte szerencsés, hogy még most kerülnek ezek elő.

A Momentum XVI. kerületi jelöltjét, a Jobbik ózdi és a DK székesfehérvári jelöltjét emlegeti, akikről az utóbbi napokban kerültek elő különböző ügyek, aztán pedig Tóth Csabát hozza fel, akiről Hadházy Ákos tárta fel egy gyanús ügyet.

„Én Zuglóban biztosan nem Tóth Csabára szavaznék”

– jelentette ki Karácsony, azt állítva, nem hallott korábban Tóth gyáráról.

 A zuglói Tóth Csabával kapcsolatban hónapok, de inkább évek óta visszatérnek olyan állítások, amelyek szerint a politikusnak köze lehet korrupciógyanús ügyekhez. Ellenfele, Hadházy Ákos is azt mondja, hogy Tóth alkut kötött a korrupcióval.

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató