2024. április 19. - Emma
EUR : 393.76
USD : 368.76
Időjárás ikon12°

Tasnádi Péter: Dobrev Klárára szavaznék, Jakab gyengíti a harcot

Tasnádi Péter szerint a jogállamiság feltételeit fenn kall tartani, a politikai harcokat meg tisztességgel kell megvívni.

Tasnádi Péter úgy véli, bár vele szemben is úgy alkalmazzák a jogot, ahogy jogállamban nem szokás, mégsem szabad a jogállam kereteit feszegetni. „Nálam is visszaélnek a joggal, de nem olyan mértékben, mint ahogy hallom, hogy az ellenzéki politikusok szeretnének. Remélem, hogy az ellenzék hatalomra kerül, azt is remélem, hogy be fogják tartani a jogot és mindent jogszerűen fognak csinálni”. Tasnádi Péter arra reagált, hogy Jakab Péter azzal fenyegette meg Orbán Viktort, hogy hatalomra kerülése után, majdani fegyencként „Orbán Viktorból is lehet majd Orbán Viktória”.

Jakab Pétert egy Torgyán Józsefhez hasonló vicces figurának tartja „aki miatt érdemes nézni a parlamenti közvetítést”, de úgy véli „jobban oda kéne figyelnie a dolgolra, arra, hogy mit csinál”, mert Tasnádi szerint ezek a hibák, hogy például fojtófogással levisznek egy tiltakozót a gyűlésen, biztosan ártanak Jakab Péter népszerűségének. Ezek a mondatok, „amiket a parlamentben mond, mint ez a Viktóriás szöveg” ez is árt, méghozzá az ellenzék egészének.

Ha a szívemből én választanék, akkor Dobrev Klárára szavaznék, mert ő a legalkalmasabb - tette hozzá Tasnádi.

Forrás: Mandiner

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató