2024. március 19. - Bánk, József
EUR : 394.46
USD : 361.89
Időjárás ikon

Gyurcsány bevadult: Megfenyegette a fél országot

Ahogy beszámoltunk róla, Gyurcsány Ferenc, a baloldal vezetője egy debreceni fórumon politikustól ritkán látható módon üvöltözni kezdett egy emberrel. Nagyon gyorsan fogja be a száját, ezt mondta, és fenyegetően egészen közel lépett a férfihez. Most megszólalt az egyik baloldali propagandaújságban, és nemhogy bocsánatot kért volna, hanem folytatta a fenyegetőzést.
A hvg-nek nyilatkozott, így:

„Tegnap Debrecenben egyébként tényleg rendre utasítottam valakit, aki megpróbálta széttrollkodni a rendezvényünket. De nem csak széttrollkodta. Voltak valakik, akik egész végig kiabáltak, káromkodtak, és melegebb éghajlatra küldték el a mieinket, akikkel beszélgettünk az ország dolgairól. Mi több, volt, akibe annyira belemásztak, helyes, fiatal nő, sírva otthagyta a rendezvényt, mert ezt nem viseli el. Kérem, szépen: ilyen viselkedés nincs! Ez disznóság. Ezt nem szabad hagyni. Meg kell védenünk magunkat, és vissza kell utasítani. Ez az egyetlen módja, hogy érezzék, nem csinálhatnak ebben az országban azt, amit akarnak, mert ez a mi országunk is. És ezt fogom tenni legközelebb is. Ez a legkevesebb."

Tegyük félre a tipikus gyurcsányi hazugságokat (egy fiatal DK-szimpatizáns nő elsírta magát, mert valakinek nem tetszik Gyurcsány Ferenc...), meg ez csak rendreutasítás volt, meg hogy az ország dolgairól beszélgettek... Ezen nincs mit csodálkozni. 

Természetesen 2006 és legutóbb Jakab Péter fojtogató testőrei után nehéz csodálkozni, hogy vezetőjük, Gyurcsány Ferenc azzal fenyegetőzik, hogy a szerinte nem baloldali szavazókkal ezentúl rikácsolni fog, fenyegetni fogja őket, szinte fizikailag is.

Elismerte Gyurcsány az erőszakot, és azzal fenyeget, hogy bármikor megismétli. Így készül a baloldal vezetője a jövő tavaszi választásokra.

 

Forrás: HVG - Origo

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató