2024. március 19. - Bánk, József
EUR : 394.46
USD : 361.89
Időjárás ikon

Kamu Geri: „ha nem lennének offshore-ozó, meg karlendítő jelöltjeink, akkor akár kétharmadunk is lehetne”

Az ellenzéknek különbnek kell lennie, mint a Fidesznek. Ha bármelyik körzetben kiderül egy jelöltről, hogy valamilyen visszaélést követett el, az kihat az egész ellenzékre – magyarázta az alkalmatlan srác az ATV stúdiójában. 



Dobrev Klára bizalma töretlen Ráczné Földi Judit irányába, mivel közjegyzői okiratokkal tudja igazolni, hogy nincs offshore érdekeltsége. Karácsony Gergely az Egyenes beszédben kijelentette, hogy ő attól, hogy valaki ellenzéki politikus, még nem hiszi el automatikusan, amit mond.

Nem vagyok tökéletes, nem volt könnyű, de levontam a megfelelő konzekvenciákat miután Hadházy Ákos bemutatta a dokumentumokat, és azt reméltem, hogy ez a többiekben is elindít egy folyamatot – mondta Karácsony arra reagálva, hogy miért tartott ki sokáig Tóth Csaba mellett.

Szerinte a vitatott jelöltek az ellenzéki győzelmet veszélyeztetik, ha úgy tetszik, a nemzeti érdeket.

Egyetért Dobrev Klárával abban, hogy nem lehet gúzsba kötve kormányozni, de ha valakinek többsége van, el lehet irányítani. Szerinte nem jogállami módszerekkel kell lebontani a NER-t, hanem „el kell zárni a közpénzcsapokat”.

Az a politika, hogy bonyolult kérdésekre egyszerű, de rossz megoldásokat adunk, az fideszes tempó – jegyezte meg. Szerinte ha „nem lennének offshore-ozó, meg karlendítő jelöltjeink, akkor akár kétharmadunk is lehetne”.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató