2024. április 25. - Márk
EUR : 394.26
USD : 369.47
Időjárás ikon

Belső információk szerint Jakab megsemmisült, kiesett a fenyegetőgép

Ezekben a percekben jelent meg a Bennfentesen egy hír arról, hogy ugyan csak holnap teszik hivatalossá az eredményeket, de az információk szerint Magyaország legnagyobb fenyegetője, Jakab Péter megsemmisült. Kihullott a versenyből.

A BENNFENTES-hez olyan információk jutottak el az előválasztást szervezőktől, hogy Jakab Péter búcsút inthet a második fordulónak, ugyanis kiesett a miniszterelnök-jelölti versenyből.

A BENNFENTES információi szerint a jól hajrázó Márki-Zay Péter jött fel a harmadik helyre.

Arra maga a hódmezővásárhelyi polgármester is utalt az utóbbi héten, hogy szerinte Jakabot ki fogja ejteni az előválasztásból.

Jakab Péter állítólag már tudja az eredményt, és sokkolták a számok, a BENNFENTES forrásai szerint összeomlott a szélsőjobboldali pártvezér az újabb sikertelenségtől.

Az elkeseredettsége érthető: eddig egyetlen választást sem nyert meg Jakab Péter.

2010-ben a miskolci 18-as számú egyéni választókerületben csak a harmadik helyen végzett mindössze húsz százalékot szerezve.
2014-ben Miskolc polgármesteri székéért is elindult, azonban akkor is kikapott. Az önkormányzati választáson az egyéni választókerületben indulva mindössze 874 voksot kapott, így szintén csak a harmadik lett.
Legutoljára 2018-ban Borsod-Abaúj-Zemplén megye 1. számú országos egyéni választókerületében állt rajthoz, de kikapott fideszes kihívójától.

Forrás: Bennfentes.net

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató