2024. április 19. - Emma
EUR : 393.76
USD : 368.76
Időjárás ikon12°

Gyurcsányék offshore-os politikusa sztriptízbárt is üzemeltetett

A klubot a Blikk szerint az Alba Autómosó Kft. üzemelteti.

Egy Amigo Bár és Night Club nevű sztriptízbárt is üzemeltet az Alba Autómosó Kft., az a cég, amivel a Válasz Online összefüggésbe hozta a DK székesfehérvári képviselőjelölt-jelöltjét, Ráczné Földi Juditot – írja a Blikk.

A Válasz Online szerint Földi július 26-án előválasztási feddhetetlenségi nyilatkozatot írt alá, amely szerint nincs offshore cég az ő vagy a családja tulajdonában. De ugyanezen a napon szállt ki az általa vezetett Alba Autómosó Kft.-ből egy olyan, Delaware állambeli offshore-helyszínre bejegyzett vállalkozás, a Minos King Global Business LLC., amelynek a DK-s jelölt az aláírási joggal rendelkező képviselője. Miután nyilatkozatban tagadott mindent Földi, a Válasz Online azzal is előállt, hogy a jelölt nemcsak képviselte, de – mint fogalmaztak – „tulajdonolja is (de a keltezés alapján a minimum, hogy nyáron tulajdonolta) a Delaware állambeli offshore-helyszínre bejegyzett vállalkozást”.

A Blikk szerette volna megkérdezni Földit mind a Kft.-ről, mind pedig a klubról, de azt írják, a képviselő nem reagált a megkeresésükre.

Ráczné Földi Judit ügyét vizsgálta az Országos Előválasztási Bizottság is, majd elutasították az offshore-vádakat tartalmazó beadványt.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató