2024. március 28. - Gedeon, Johanna
EUR : 394.87
USD : 364.71
Időjárás ikon16°

Márki-Zay be van sz@rva magától, mert 100 000-nél is többen szavaztak rá

Meg tudtuk mutatni, hogy együtt erősek vagyunk – mondta Márki-Zay Péter, a Mindenki Magyarországa Mozgalom miniszterelnök-jelöltje, aki arra számít, hogy harmadik lesz a miniszterelnök-jelölti versenyben.

Biztosat akkor tudunk, ha minden adat beérkezik, végleges eredményünk nics, mégis van okunk az ünneplésre – mondta kora esti sajtótájékoztatóján Márki-Zay Péter. Szerinte ugyanis bebizonyították, hogy az előválasztás fontos és sikeres volt, hiszen 633 ezernél is több ember szavazott.  

Ha a harmadik hely közelében és 15 százalék fölötti eredményt tudott elérni egy civil jelölt, azért nagy köszönet illeti az aktivistákat – mondta a Mindenki Magyarországa Mozgalom miniszterelnök-jelöltje, saját magára utalva.

Most meg tudtuk mutatni, hogy együtt erősel vagyunk, le tudjuk győzni a gonoszt.

Akár százezernél is több szavazatot kaphattam ezen a választáson

– mondta Márki-Zay Péter, bár pontos számokat egyelőre ő sem tudhat.



Az előválasztásról szólva megjegyezte, bár kiderültek botrányok, de ezek inkább az ellenzéket segítették, hiszen legalább nem jövő tavasszal derültek ki.

A miniszterelnök-jelölti vitákról szólva pedig Márki-Zay arról beszélt: "megmutattuk, hogy készek vagyunk kiállni, nyílt vitát folytatni". Megköszönte a tévécsatornák mellett a Parzizán-csatornának is az általuk szervezett mintegy 30 jelölti vitát.

Rendkívül bizakodónak mondta magát Márki-Zay, aki a végleges adatok alapján a harmadik hely elérésére és 15 százalék feletti eredményre számít a maga részéről.  

Nagyon komoly rendszerváltó szándék van Magyarországon

– állapította meg a miniszterelnök-jelölt, megköszönve minden résztvevőnek a szavazást, a segítséget.

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató