2021. december 05. - Vilma
EUR : 363.51
USD : 321.72
Időjárás ikon

Volner: Jakab Péter hatalmas vereséget szenvedett

A magam részéről elégedetten nézem ahogy a baloldali pártok lúzerei egymást gyilkolják a pozíciókért - írja a Volner Párt elnöke.

„Hónapokkal ezelőtt, többször is elmondtuk: hiába vezet utcahosszal Jakab Péter a baloldali roncsderbin a különböző kutatások szerint, nem ő lesz a balliberális tömörülés miniszterelnök-jelöltje, hanem Karácsony Gergely. Mert Feri így akarja. Az egész előválasztási cirkusz már akkor lefutott ügy volt, amikor kitalálták: biztosan tudni lehetett, hogy ki nyer. Pontosabban: ki fogja újabb vereségbe vezetni a baloldali összefogást 2022-ben. Nincs itt semmi meglepetés, eddig is tudtuk, hogy Gyurcsány a főnök. Az a Karácsony Gergely fogja megnyerni az előválasztást, aki hosszú évek óta szolgálja Gyurcsány hatalmi ambícióit és akiről nemrég bizonyította az oknyomozó sajtó, hogy már akkor dolgozott Gyurcsánynak, amikor a baloldal vezére miniszterelnökként regnált.

Jakab Péter hatalmas vereséget szenvedett, hiszen már selejtezőben kiesett, miközben nemrég még arról hadovált naphosszat, hogy kit fog bilincsbe verni és milyen lesz miniszterelnökként. De nem csak Jakabot darálta le Gyurcsány, Fekete-Győr András is vághatja a centit a Momentum elnökeként. A magam részéről valószínűnek tartom, hogy Orosz Anna az első adandó alkalommal el fogja mozdítani a harmatgyenge pártelnököt, már csak az a kérdés, hogy a 2022-es bukást el akarja-e vitetni vele. Vélhetően igen.”

 

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató