2024. április 24. - György
EUR : 394.83
USD : 370.49
Időjárás ikon10°

Pénzbüntetést kapott Havas Henrik fia azért, mert balhézott az egyik előválasztási sátornál

Gyorsított eljárásban tárgyalta a Budapesti XX., XXI. és XXIII. Kerületi Ügyészség annak a negyvenkilenc éves férfinak az ügyét, aki ittasan ment oda az egyik pesterzsébeti előválasztási sátorhoz, ahol aztán szitkozódott és az egyik kartonból készült szavazóurna tetejét letépte, majd egy asztalt is megpróbált felborítani. A Pestisracok.hu információi szerint a férfi az újabb szexbotrányba keveredett egykori tévés, Havas Henrik fia. A bíróság jogerősen pénzbüntetésre ítélte, amelynek összege százötvenezer forint.

Mint ahogyan arról korábban mi is beszámoltunk, szeptember közepe táján egy férfi a pesterzsébeti Kossuth Lajos térre kitelepedett előválasztási sátorhoz ment ittasan, ahol amellett, hogy szitkozódott, asztalokat borogatott és randalírozott is, majd amikor közölték vele, hogy kihívják a rendőrséget, távozott. Ennek ellenére megtörtént a feljelentés és garázdaság miatt nyomozni kezdett a rendőrség, végül egy negyvenkilenc éves férfit gyanúsítottak meg, aki sajtóinformációk szerint Havas Henrik fia.

Az ügyet a bíróság gyorsított eljárásban tárgyalta: a jogerős ítélet értelmében a férfinak százötvenezer forint pénzbüntetést kell fizetnie az előválasztási sátornál rendezett balhézásáért. Nem ez az első alkalom, hogy Havas Henrik fiának meggyűlik a baja a törvénnyel: több mint tíz évvel ezelőtt egy focimeccsen randalírozott és akkor is garázdaság miatt állt a bíróság elé. Havas Henrik nem reagált a történtekre, korábbi sajtóinformációk szerint nincs jóban a fiával, nem tartják a kapcsolatot.

Forrás: Pestisracok.hu

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató