2024. április 24. - György
EUR : 394.26
USD : 369.47
Időjárás ikon

Nagyon nagy a baj a libsi homokozó Facebooknál: a belső üzenetküldő is leállt

A The New York Times információi szerint lállt a dolgozók kommunikációs platformja.

 

Története egyik legkomolyabb leállását szenvedi el épp a Facebook. Ahogy arról korábban beszámoltunk, magyar idő szerint 18 óra magassában a közösségi oldal mellett leállt a Messenger, a WhatsApp és az Instagram is.

Bár a Facebook nem sokkal később jelezte, már dolgoznak a hiba elhárításán, könnyen lehet, hogy ez még eltart egy darabig. A The New York Times úgy értesült, a leállás a cég belső kommunikációs platformát, a Workplace-t is érinti, ami megnehezíti a munkát.

A dolgozók állítólag külső e-maileket sem kapnak, ami szintén lassítja a javításai folyamatot. Az Engadget kereste a vállalatot, de egyelőre nem kaptak választ.

Története eddigi legnagyobb leállását 2019 márciusában szenvedte el a Facebook, akkor napokon át küszködtek a cég szolgáltatásai.

Mark Zuckerberg több mint 6 milliárd dollárt bukott a globális leállás közepette:

A Facebook 1,5 milliárd felhasználójának adatbázisát bocsátották áruba a darkneten - jelentette a Privacy Affairs weboldal.

A TASS orosz hírügynökség egyre vadabb információkkal szolgál:

Edward Snowden szerint:

A Facebook és az Instagram titokzatosan offline állapotba kerül, és egy ragyogó napon a világ egészségesebb hellyé válik.

Eközben mindenki Telegramot használ...

Képgaléria

(Kattins a képre a nagyobb méretért)
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató