2024. április 23. - Béla
EUR : 394.83
USD : 370.49
Időjárás ikon10°

Itt a dráma: Fenyegető félelemkeltés miatt letiltották Konok Péter privát Facebook-oldalát

A legnagyobb közösségi médiaszolgáltató nem először korlátozza közszereplők oldalait és profiljait.

„Személyes oldalamat a Facebook "fenyegető félelemkeltés" miatt egy hétre letiltotta. Pont idejében, olyan baromi fenyegető vagyok, hogy már magam is kezdek megrémülni magamtól. Köszönöm az éberséget és a gondoskodást!” – írta ki a baloldali megmondóember nyilvános oldalán szerda este, mely most is elérhető. 

A publicista meglepődott a Facebook eljárásán, hisz elvileg a Facebook közli, hogy mivel szemben merült fel a kifogás, de most csak annyi volt látható, hogy „a bejegyzés törölve lett”.

„Szoktam pikírt megjegyzéseket kommentelni minden oldali politikusokhoz (fenyegetőzni nem szoktam, csak gúnyolódni), egy ilyen lehet az ok – ezt abból gondolom, hogy amint a feljelentő (gondolom, egy politikusi oldal adminja) értesítést kapott, hogy a feljelentést elbírálták, azonnal törölte az inkriminált kommentet, így pedig nem is tudok "fellebbezni", ugye, mert gőzöm sincs, miről van szó” – picsogott Konok Péter a bejegyzéshez fűzött kommentjében. 

Az elmúlt időben a Vadhajtások nagy oldalát brutálisan visszafogta, Bede Zsolt közszereplői oldalát viszont végleg törölte a Facebook.

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató