2024. március 29. - Auguszta
EUR : 395.83
USD : 367.33
Időjárás ikon19°

Már a 444 kommentelői is kiröhögik a Karácsony mellett kampányoló Tordait és Doroszt

A 444 Facebook-falán elszabadultak az indulatok Karácsony bejelentése kapcsán.

Karácsony Gergely hűséges párttársai, Tordai Bence és Dorosz Dávid eltántoríthatatlanul kampányolnak pártjuk társelnöke mellett a Facebookon. Budító szavaik azonban a szerda esti fejlemények tükrében visszásan csengtek, így a 444 kommentelői is kifejezték ambivalens érzéseiket Karácsony Gergely és Márki-Zay Péter utóbbi napokban tanúsított magatartása miatt. 

Tordai Bence a következő kommenteket kapta: 

„...lett volna, ha nem teszi azt, amit tett! Így viszont számomra nem megbízható, nem szavatartó, ezért nem a jelöltem.”

„Karácsony Gergely bebizonyította, hogy labilis ember. Kár érte.”

„Ennyire f@sz nem lehetsz, hogy 1 szeszferi pinokióra hajazzál! Amennyit hazudik, ès annyira nőne az orra, tuti meglenne a téli tüzelőm 10 évre!”

„Maguk karácsony prop akármijebol vannak? Nagyon rosszul csinálják, nem hozzák meg a kedvet, inkább nevetséges”

„A választók elsô körben másként látták és ezt tiszteletben kellett volna tartani. Szerintem ez a huzavona MZ Péterrel és Dobrev Klára ekézése nem tesz jót az összefogásnak.”

„A KOMMENTRE ÉRKEZETT REAKCIÓK BESZÉDESEK…”

„Ö hát persze! Ahogy H.Ákos mondaná: lónak a f*szát!”

Dorosz Dávid sem volt szerencsésebb a 444 kommentelői körében, az ő hozzászólása is hasonló elutasítást kapott. 

„Egy lóf@szt, aki úgy számoltatta el Tarlóst, hogy díszpolgárrá nevezte, dupla végkielégítéssel!!! És aki nem akar miniszterelnök lenni!!! Na ne már!!!!”

„Sokszor kampányoltatok mi? mert csak ehhez értetek opportunisták, te legalább lemondtál arról, amihez nem értesz.....fú nagyon gáz, hogy ilyen hangemberek vannak ilyen fontos pozicióban”

Hiteles vagy, öreg! És pitiáner! »Szerinted oké, hogy pártod dunakeszi jelöltje, Dorosz Dávid korábban a Te főpolgármester-helyettesedként a költségtérítésére kapott pénz egy részét az atlatszó.hu internetes portálon látható adatkikérés szerint Orbit rágóra, pizzára, müzliszeletre, tortára és egyéb finomságokra költötte? Szerinted erre való a közpénzből való költségtérítés? Szerinted Dorosz Dávid milliós fizetése mellett ezek szükséges költések voltak?«”

„Ezennel eldőlt a választások eredménye! Ingyen cirkusz, amit csinálnak! Jogosan bohócozza le a Fidesz az ellenzéket!”

„Ez lenne az egyesítés?:)))) Két hétig nem tudtak közösen dolgozni....mit szeretnének 4 évig?.... Egy kabaré amit most az ellenzék művel....nem kell ide lejárató kampány...sajnos saját magukból csináltak cirkuszi majmot...”

Forrás: Mandiner

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató