2024. április 19. - Emma
EUR : 393.76
USD : 368.76
Időjárás ikon12°

Karácsony Gergely a visszalépéséről tárgyal a támogató pártokkal

Az ATV és a hvg.hu is úgy értesült, a miniszterelnök-jelölt több órán keresztül tárgyalt erről.

Azok után, hogy a Momentum beállt Márki-Zay Péter mögé, Karácsony Gergely és stábja az őt támogató pártok vezetőivel tárgyal az esetleges visszalépésről - tudta meg a hvg.hu és az ATV is.

A lap szerint a kérdés még nem eldöntött, a főpolgármester több szempontot mérlegel. Az ATV szerint az MSZP vezetésében nem aratna osztatlan sikert, ha Karácsony visszalépne Márki-Zay Péter javára az előválasztás második fordulója előtt. A hvg.hu úgy tudja, az LMP is maradásra bírná a főpolgármestert.

Karácsony Gergely szerda kora délután még azzal állt ki egy rendkívüli sajtótájékoztatón, hogy nem visszalép, hanem előre, a Márki-Zay előnyét mutató közvélemény-kutatási adatokra nem ad. Azt is elmondta, várja a szövetségeseket programja megvalósítására.

Márki-Zay akkor már fél napja arról beszélt, a közvélemény-kutatási adatok alapján nem neki, hanem Karácsony Gergelynek kellene visszalépnie. Karácsony bejelentése után nem sokkal ő is bejelentkezett a Facebookon, és közölte, versenyben marad.


A két politikus szerda este 6-tól tárgyalt órákon keresztül, de nem sikerült meggyőzni egymást.

 

Délután számoltunk be arról, hogy még fogakat is photoshoppoltak neki, nézzen már legalább valahogy ki a gyerek. Aki nem hiszi, kattintson ide egészen nyugodtan.

 

 

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató