2024. március 28. - Gedeon, Johanna
EUR : 394.87
USD : 364.71
Időjárás ikon16°

Márki-Zay: a fél kormány homoszexuális

Márki-Zay újra elővette a meleg-kártyát: szerinte a fél kormány homoszexuális

Márki-Zay Péter nem lassít: az ellenzéki előválasztási jelölt csütörtökön közel egyórás interjút adott Juhász Péternek, amit ő ma, pénteken publikált. Az MMM miniszterelnök-jelöltje ezúttal is hosszan beszélt Orbán Viktor kampányáról:

„Az én véleményem a PC-ről az, hogy nem azzal tudunk segíteni a homoszexuális embereken, hogy ha nem beszélünk a homoszexualitásról. Orbán Viktor óriási hibát vétett a saját ostoba szempontjai szempontjából, azzal, hogy témává tette. Az összes településen kint vannak ilyen plakátok, hogy szexuális propaganda és hasonlók. Mert a gyerek, amikor sétál az apukájával, akkor megkérdezi, hogy apuka, az micsoda? Tehát ha ő nem akart volna beszélni eddig a homoszexualitásról…

Most már azt is tudja mindenki, hogy a Fideszben van a legtöbb meleg.

Most már mindenki tudja, hogy mi az, hogy transzszexuális. Orbán Viktor olyan témává tette, hogy az emberek elkezdtek róla beszélni” – fogalmazott Márki-Zay. Juhász ezen a ponton közbeszólt: „Azt nem tudjuk, hol van a legtöbb meleg”. Ezután éles szóváltás következett:

MZP: De tudjuk, ezt tudjuk.
Juhász: Te tudni véled.
MZP: Nem, én tudom.
Juhász: De bizonyítani is tudnád?
MZP: Nem. Én azt is tudtam, hogy Szájer József meleg. Nyilvánvalóan nem beszéltünk róla, amíg ez nem derült ki róla. De ettől még mi tudjuk.

Azt is tudjuk, hogy a fél kormány meleg.

Pontosan tudom. Nem én fogom őket leleplezni, valaki más megteszi”

Hódmezővásárhely polgármestere rátett még egy lapáttal: „Éppen ezért, bár tudom, kik a melegek, tudom, ki a fiúbarátja az egyiknek, például, a kormányban, az egyik legfontosabb miniszternek a fiúbarátjának a nevét is ismerem, én nem fogom ezt nyilvánosságra hozni. Anonim módon elmondhatom, hogy az egyik legfontosabb és leghomofóbabb kereszténydemokrata politikus meleg. Anonim módon elmondhatom. Ha majd ő kiáll vele és elmondja, vagy

ha majd lebukik, mint Szájer József, akkor mindenki más is tudni fogja.

Addig csak én mondom neked, anonim módon.”

A teljes beszélgetést itt nézheti vissza:

Forrás: Mandiner

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató