2024. április 20. - Tivadar
EUR : 395.06
USD : 371.09
Időjárás ikon11°

Bige László szerint bármi jobb Orbánnál, támogatni fogja az előválasztás győztesét

Saját magát politikán kívülinek tartja, nem is tervez belépni egyik pártba sem, de ha bármilyen segítségét kéri az ellenzék, abban partner lesz - nyilatkozta a "műtrágyakirály" Bige László a Klubrádiónak.

A milliárdos a Klubrádióban megígérte, bármilyen segítséget hajlandó megadni az ellenzéknek.

Kiváló embereknek tartja az ellenzéki miniszterelnök-jelölteket és szükség esetén bármilyen segítséggel támogatná is őket Bige László (portrénk itt olvasható) A milliárdos  minderről a Klubrádió műsorában beszélt.

Bige úgy fogalmazott,

„Ami ma van, az nem jó Magyarországnak és a magyar emberek nagy részének, csak egy szűk részének”.

Az üzletember szerint bármi sokkal jobb lenne, mint a jelenlegi kormány. A péti Nitrogénművek Zrt. tulajdonosa a Klubrádió kérdésére azt mondta, hogy mindenképp támogatni fogja azt a miniszterelnök-jelöltet, aki az ellenzéki előválasztás második fordulójában győz.

Kiemelte, magát politikán kívülinek tartja, soha nem is tervez pártba lépni, de ha bármilyen segítségét kéri az ellenzék, partner lesz, ezt teljesen természetesnek gondolja a maga részéről, kiváló embereknek tartja az ellenzéki előválasztás miniszterelnök-jelöltjeit. „Ebbe belekényszerítettek engem, és nem tudok mást, mit tenni” – közölte Bige.

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató