2021. december 05. - Vilma
EUR : 363.51
USD : 321.72
Időjárás ikon

Volner: Ha tudták volna, hogy ez ilyen jó műsor lesz, a Fidesz fizette volna az egészet

A Volner Párt elnöke írt a Facebookon a moslék előválasztásáról.

Na jó, most már tényleg nem bírom tovább: eddig csak röhögtem az egész előválasztási cirkuszon, de amikor Márki-Zay némi nyilvános évődés után elvette Karácsonytól a gumikacsáját, valósággal vinnyogtam a röhögéstől.   Ha tudták volna, hogy ez ilyen jó műsor lesz, a Fidesz fizette volna az egészet.

Érdemes belegondolni, kiket termelt ki a baloldal magából választékként:

Itt van rögtön az öntörvényű gyerekverő akarnok, a baloldal számára ókonzervatívnak tűnő, állítólagos kereszténységét lépten-nyomon hangoztató hódmezővásárhelyi polgármester. Valóságos két lábon járó céltábla, akit a baloldali összefogás összes pártvezetője szívből gyűlöl és aki mögé éppen ezért senki nem volt hajlandó beállni. Illetve mégis: az előválasztáson a DK által jobbikos segítséggel látványosan kigolyózott Momentum, de ők is csak akkor, amikor már végképp elveszett minden remény arra, hogy akár csak lábjegyzetben megemlítsék a nevüket az előválasztásról szóló hírekben.

Ha az egyszeri baloldali szavazó 12 év Fidesz után mégsem akarna újabb keresztény-konzervatív miniszterelnököt, választhatja akár Dobrev Klárát is. A baloldal elmúlt 15 éves, Gyurcsánytól egészen Gyurcsánynéig húzódó fejlődési íve jól mutatja a megmerevedett viszonyokat: epizódszereplők jöttek-mentek, de a főnök mégiscsak Gyurcsány maradt. Végeredményben a pártonként 100 milliókat felemésztő kampány és a libsi média által lelkesen biztosított médiafelület csupán ennek az elmesélésére volt elég. Volt benne párizsizabáló prolishow, „fogalmam sincs” miniszterelnök-jelölt, „közösen indulunk” szerencsétlenkedés, de a végére mégiscsak Gyurcsány maradt.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató