2024. április 19. - Emma
EUR : 393.76
USD : 368.76
Időjárás ikon12°

FeGyőr bízik benne, hogy 2022 után ott lesz a parlamentben

A Momentum lemondott elnöke a következő időszakban kampányolni fog a képviselőjelöltjeik és a közös miniszterelnök-jelölt mellett.



A Momentum küldöttgyűlése után vasárnap este beadta lemondását Fekete-Győr András. A végeredmények után 24 órával döntött úgy, hogy a mandátumáról a küldöttgyűlés fog dönteni.

Az ATV Egyenes Beszéd című műsorában arról beszélt Fekete-Győr András, hogy nem tudta megítélni, hogy elbukik a bizalmi választáson. A miniszterelnök-jelölti eredménye miatt kellett megnézni közösségen belül, hogy lesz-e következmény. A választók szerinte azt üzenték neki, hogy még tanulnia kell. Nagyon büszke mindenkire, aki részt vett a Momentum eddigi munkájában.

A lemondott elnök mindent meg fog tenni azért, hogy a párt 15 képviselőjelöltje nyerni tudjon. Kampányolni fog a következő időszakban. Bízik abban, hogy ott lesz 2022 után a parlamentben és rajta lesz a közös listán.

65-70 százalékos támogatottság volt a tagok között abban, hogy Márki-Zay Pétert támogassa a Momentum. Úgy érezték, Karácsony Gergely körül kezdett elfogyni a levegő, ezt a közvélemény-kutatásokra alapozták.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató