2024. április 23. - Béla
EUR : 394.83
USD : 370.49
Időjárás ikon10°

Márki-Zay kiment a mezőre és bejelentette: olyan vagyok, mint II.Lajos király

Kiment az erdőbe Live-ozni a hódmezővásárhelyi polgármester és egy elmebeteg szöveget adott elő, a rögtönzött történelem órába sikerült beleszőnie a gyermek verést is...

Szerinte ha most nem rá szavaznának, akkor az olyan lenne, mintha Szapolyai nem sietett volna Lajos Király és a magyar csapatok segítségére, mert Lajos király nem hajlandó végrehajtani a baloldali programot. 

Ezt is tudta überelni, miközben egy kakas többször kukorékolt a háttérben:

Mintha azért nem siettek volna a magyar csapatok segítségére Mohácsnál, mert Lajos Király egyszer indulatosan meglegyintette gyermekét...

Így sikerült beleszőnie az ő kis gyerek veréses sztoriját a történelem órába.

Márki-Zay amúgy tegnap 56-hoz is hasonlította a mostani kampányát.

Most is elmondta:

„1956-ban hazánk, nemzetünk szabadságáról volt szó (…), most azt kell mondanom a nemzetnek, hogy ugyanilyen történelmi napokat élünk, és most is megjelentek, mozgósították azokat a csapatokat, akiknek nem érdeke a változás” – fogalmazott, hozzátette:

„Rogán Antal úgy döntött, hogy kénytelen beszállni Dorev Klára választási kampányába. Már az előző heteken észrevettük, hogy a Kossuth rádióban, az állami médiában, közmédiában nemhogy nem támadják, hanem kimondottan dicsérik, ott is velem kapcsolatos kritikus hírek, vagy Karácsony Gerelyt lejárató hírek jelentek meg oly sokáig” – így Márki-Zay, aztán kitért a kormánypárti Magyar Nemzetre, amiben Dobrev Klárát méltató cikk jelent meg. A Pesti Hírlapról azt mondta, teljes címlapos hirdetésben gyalázták őt, „próbált gyermekverőként beállítani. A Fidesz teljes propagandasajtója beállt Dobrev Klára kampányába, amelynek a célja az én lejáratásom.”

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató