2021. december 02. - Melinda, Vivien
EUR : 364.35
USD : 321.69
Időjárás ikon

Márki-Zay: a feleségem jelenleg asztalosként dolgozik

A Mindenki Magyarországa Mozgalom jelöltje erről a szombaton kora délután megrendezett fórumán beszélt. Elmondta, hogy as felesége eredeti végzettsége szerint fizikus, de a hatodik közös gyermekük születése után kitanulta a szülésznői szakmát Kanadában, idehaza viszont az ő politikai szereplése miatt állandóan vegzálták. „El is érték azt, hogy otthagyta ezt a szakmát [...] Mindig följelentették, mindig zaklatták”.

Nem lehetett folytatni a szakmáját, úgyhogy azóta a feleségem azóta most asztalos. Ez egy nagyon szép és alkotó szakma, és legfőképpen valószínűleg nem jelentgetik föl minden egyes szekrény után

– mesélte a miniszterelnök-jelölt. Márki-Zay Péter az eseményen a kereszténységről is beszélt és arról, hogy igazi csodákat nem élt meg az életéből. 

Nekem nem jelent meg Szűz Mária. Nagyon értékelem és irigylem azokat, akiknek ennyire kitapintható, gyakorlati módon nyilvánul meg a hite – mondta, hozzátéve, ettől függetlenül voltak apró jelek az életében, amelyek szerinte megmutatták meg neki, hogy arra az útra kell rálépnie, amelyen most jár. Például a 2018-as hódmezővásárhelyi választások előtt látta a Ferdinánd, a bika című rajzfilmet is, amelyben a bika eltaposhatná a torreádort, de nem teszi meg. 

Ezt fogjuk csinálni. Így fogjuk legyőzni a NER-t

– ígérte.

Az MMM mininszterelnök-jelöltje azt mondta, hogy az országban most három harmadra oszlanak az emberek: az első mindent megtenne azért, hogy leváltsa Orbán Viktort és rendszerét, míg a másodikat mozgósítani, riogatni lehet pusztán a Fidesz gyűlöletkampányával. Eközben a harmadik harmad az, amelyik kiábrándult a politikából és bizonytalan.  Márki-Zay Péter szerint Hódmezővásárhelyen őket mozgósítva sikerült győzelmet aratni,és ezt meg lehet ismételni az országgyűlési választásokon is,

DE CSAK AKKOR, HA AZ EMBEREK AZT LÁTJÁK, HOGY AZ ELMÚLT 30 ÉV POLITIKÁJÁVAL SZEMBEN MÁST KÉPVISELNEK – MONDTA MÁRKI-ZAY PÉTER.

 Végezetül arról beszélt, hogy vasárnap Budapesten az Anker közbe várják eredményváróra az embereket. Azt mondta, hogy ha 600 ezer felett lesz a szavazók száma, akkor azt jelenti, hogy lesz remény jövő tavasszal, akár arra is, hogy

A SZERETETRE A GYŰLÖLETTEL SZEMBEN MÉG A KORÁBBI FIDESZESEK IS LE FOGNAK SZAVAZNI – MONDTA A MINISZTERELNÖK-JELÖLT.

Márki-Zay Péter végül arról beszélt, hogy a 2022-es parlamenti választás utáni elszámoltatás felelősévé Hadházy Ákost fogják megtenni. 

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató