2023. szeptember 22. - Móric
EUR : 385.61
USD : 361.87
Időjárás ikon29°17°

A Légió Hungária október 23-i rendezvénye (Részletek - Helyszín)

Október 23-án ismét utcára vonulunk, hiszen történelmünk legheroikusabb pillanatai zajlottak le 65 évvel ezelőtt. Kötelességünk tisztelegni hőseinkre és mártírjainkra emlékezve, azonban nem mehetünk el szó nélkül a baloldal egyre erőszakosabb térnyerése mellett sem,- áll a Légió Hungária, szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményében.


A közelmúltban jobboldali újságírókat, aktivistákat és szurkolókat ért több fronton támadás pusztán azért, mert nem voltak tekintettel a politikai korrektség szabályrendszerére. Nem voltak hajlandóak arra, hogy jobboldaliként a baloldal szabályai szerint tevékenykedjenek.

Sajnos a támadásokat egyetlen esetben sem követte az elvárható összjobboldali szolidaritás, így október 23-án nem pusztán tisztelgünk elődeink előtt, de tiltakozunk az ellen, hogy a baloldalnak jóvátehetetlen történelmi bűnei ellenére 2021-ben nem pusztán beleszólása van a közéletbe, de a meleg-konzervatívok köreiben még partnerre is találnak.

Minden olyan személyt várunk az eseményre, aki valóban érti a pesti srácok üzenetét, és hajlandó folytatni küzdelmüket a jelenben.

A rendezvényen felszólalnak a Forum Dextrum jobboldali kerekasztal szervezeteinek képviselői:

Incze Béla - Légió Hungária, vezetőségi tag

Tyirityán Zsolt - Betyársereg, vezető

Barcsa-Turner Gábor - Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom, társvezető


Gyülekező helyszíne: Clark Ádám tér (Budapest, I. kerület)

Gyülekező kezdete: 2021. október 23. 17:30

Minden bajtársunkat megkérjük, hogy segítsétek munkánkat az esemény hírének terjesztésével.

Csatasorba!

Bajtársi üdvözlettel,

Légió Hungária

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató