2024. április 19. - Emma
EUR : 393.4
USD : 369.7
Időjárás ikon13°

Jakab Péter felvette a csokot

Párttársa, Z. Kárpát Dániel többször is kifejtette, hogy a kedvezményt csak a „kormánypárti vezérkar” veheti igénybe gond nélkül, míg a „földi halandókat” elhajtja a bank.

„Azért az elég ciki, hogy Jakab minden nap börtönnel fenyegeti a jobboldali vezérkart, és a szegény emberek fideszes kizsákmányolásáról beszél, de azért gond nélkül elfogadja a »tolvaj Orbán-kormány« családtámogatását” – írja cikkében a Kontra. A portálhoz eljutott dokumentumok tanúsága szerint Jakab maga is élt az Orbán-kormány családtámogatási vívmánya, a csok nyújtotta segítséggel.

A birtokukba jutott tulajdoni lap szerint a minden héten börtönnel fenyegetőző

Jakab Péter és felesége 2017-ben a miskolci házukra igénybe vették a családi otthonteremtési kedvezményt,

illetve – ahogy a portál írja – jó eséllyel az ehhez kapcsolódó kedvezményes hitelt is. A lap szerint ez azért is különösen aggályos, mert Jakab rendszeresen beszél a „fideszes nagyurak visszaéléseiről”, rongyrázásáról, valamint a kisemberek elszegényítéséről.

A portál emlékeztetett arra is: Jakab párttársa, Z. Kárpát Dániel pedig többször is kifejtette, hogy a csokot csak a „kormánypárti vezérkar” veheti igénybe gond nélkül, amíg a „földi halandókat” elhajtja a bank.

Forrás: Mandiner

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató