2021. november 30. - Andor, András
EUR : 368.63
USD : 326.63
Időjárás ikon

Október 23-án a "jobboldali" Márki-Zay közösen ünnepel a szemkilövető feleségével

Állítólag leváltotta az ellenzéket... 

Szombaton délután négy órától közösen fognak "demonstrálni" a balliberális ellenzéki pártok a fővárosi Andrássy út és Dózsa György út sarkán. Az eseményen természetesen felszólal - a magát jobboldalinak tartó - Márki-Zay Péter, az előválasztáson győztes közös miniszterelnök-jelölt, valamint korábbi "ellenfele", Dobrev Klára is.

Az ellenzéki helyszínválasztás pedig annak fényében figyelemre méltó, hogy Orbán Viktor miniszterelnök az Andrássy út és a Bajcsy-Zsilinszky út találkozásánál, az Erzsébet tér mellett mondja el a kormánypárti rendezvények központi elemének számító ünnepi beszédét délután fél négykor. Így a két tábor szimpatizánsai akár még találkozhatnak is egymással - írják.

A Népszava szerint nemcsak a közös ellenzéki "demonstrációt" sikerült megszervezni, hétfő óta intenzív tárgyalások kezdődtek a DK, a Párbeszéd, az MSZP, az LMP, a Jobbik, a Momentum és az MMM tagjainak részvételével. A pártelnökök között folyamatos a kapcsolat, de a kampányfőnökök és szakpolitikusok is egyeztetnek.

– Abban mindenki egyetért, hogy mostantól össze kell hangolni a kampánystratégiát, neki kell állni a közös program kialakításának, ez a kampányfőnökök és a szakpolitikusok feladata, a pártelnökök pedig az olyan kérdésekben döntenek majd, mint például az árnyékkormány tagjai és természetesen a közös lista – mondta egy forrásuk.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató