2024. április 30. - Katalin, Kitti
EUR : 391.99
USD : 366.17
Időjárás ikon23°15°

Közleményünk október 23-ra

Kedves Olvasóink,

Holnap igyekszünk annak ellenére beszámolni az eseményekről, hogy mi is kint leszünk az utcákon. Feltételezzük, hogy elég sokan kint lesznek azok közül is, akik portálunk olvasói. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a lehető leggyorsabban, és hitelesen beszámoljunk az eseményekről. Úgy gondoljuk, hogy azok akik a békemeneten lesznek, néha azért szívesen ránéznének arra, hogy mi lehet a baloldallal. Mára már mindenki tudja azt, hogy egymás mellett lesz a két tábor.

Szerkesztőségünk azt a felállást találta ki, hogy a békemenetet élőben kapcsoljuk, videó formájában közvetítjük, és természetesen lesznek beszélgetések is benne, terveink szerint. Portálunkon kiemelt élő tudósítást indítunk, és a videó ott is nézhető lesz, miközben percről-perce beszámolunk az eseményekről. Így senki nem marad le semmiről, és mint írtuk, telefonján egy kattintással megtekintheti, hogy mi történik az ellenzéki "ünneplésen" is. 

 

Holnap tehát, élő kapcsolás és percről-percre tudósítás a Vadhajtások.hu-n. 

 

(Ami fontos, fognak provokálni, nem kicsit, hanem nagyon. Ne üljetek fel erre, ne verjetek pofán senkit, mert amerikai mintára erre játszanak)

 

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató