2021. november 28. - Stefánia
EUR : 367.69
USD : 326.4
Időjárás ikon

Dobrev agya elpattant az Elk*rtuk miatt: Aljas hazugság a film!

Az Elkxrtuk című film három legnegatívabb szereplője Dobrev Klára, Hann Endre és Szilvásy György. A "független" Index szerette volna elérni a filmben antagonistaként ábrázolt szereplőket, de egyedül Dobrev Klára válaszolt nekik emailben.

 

Hann Endre a mai napig az egyik legnagyobb magyar közvélemény-kutató céget, a Mediánt vezeti. A filmben a közvélemény-kutató cég vezetőjeként arra használja lehetőségeit, hogy hamis népszerűségi eredményekkel manipulálja a közvéleményt és fókuszcsoportos vizsgálatokkal vizsgálja, hogyan reagálnak az emberek az őszödi beszédre, valamint javaslatokat tesz arra, milyen lépéseket tehet a Gyurcsány-kormány a károk minimalizálására.

„A filmben az egyik legsúlyosabb állítás vele szemben az, hogy az október 23-i, csaknem 200 sérülttel járó erőszakos rendőri fellépés szándékos döntés volt, melyben ő is részt vett” – írja az Index. Hann Endre azt válaszolta az Indexnek, hogy mivel nem látta a filmet, nem tud nyilatkozni

Egyedül Dobrev Klára, a film Gubás Gabriella alakította „főgonosza” válaszolt, aki a filmben egy olyan szereplő, aki a „járulékos veszteségeket” is megengedhetőnek tartja ahhoz, hogy a férje ellen tiltakozó tömeget fasiszta csőcselékként mutathassa be.

 „Akár dokumentum-, akár művészfilmet csinálnak, akárhány százmillióból, a hazugság hazugság marad”

– írta e-mail üzenetében a szemkilövető felesége.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató