2024. április 24. - György
EUR : 394.26
USD : 369.47
Időjárás ikon

FeGyőr őrjöng a színpadon: 2/3-os felhatalmazást kér az ellenzéknek

„Kétharmados felhatalmazást kérünk”
 
Fekete-Győr szerint elég volt abból, hogy hataloméhes emberek következmények nélkül vezetik a hazánkat. Politikusaink felelősséget nem vállaltak, a rossz döntéseknek következménye soha nem volt, mindent a szőnyeg alá söpörtek, ebből nekünk elegünk van.

Abban bízom, hogy az új politikai generáció mindig vállalni fogja a felelősséget és a döntései következményét – utalt arra Fekete-Győr, hogy a rossz előválasztási szereplése után lemondott a párt elnökségéről.

„Nekem ti jelentitek a bizonyítékot arra, hogy új célt tűzhetünk ki magunka. Hozzuk be a bizonytalanokat, billentsük felénk a 106 választókerületet, és nyerjük el a kétharmados felhatalmazást Magyarországon. Ha valódi változást szeretnénk, és azt, hogy a magyar emberek kezébe legyen az ország, akkor a mi összefogásunk a méltó arra, hogy kétharmados felhatalmazást kérjünk az elmúlt 30 év lezáráshoz és egy új korszak megnyitásához.

Soha nem volt akkora az esély, mint most, hogy 30 év után befejezzük a rendszerváltást és egy új, szabad, európai Magyarországot építsünk. Mi közösen, együtt, összefogva – fejezte be beszédét Fekete-Győr.

 

Itt az élő közvetítésünk, beszarás, hogy mindösszesen háromezer kommunista jött nekik össze.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató