2024. április 19. - Emma
EUR : 393.76
USD : 368.76
Időjárás ikon12°

Gulyás Mártonba belefagyott a szar, hogy Orbán megmozgatta a bázist

Több százezres tömeg vett részt a Békemeneten, míg a baloldali összeborulás közös rendezvényén alig volt érdeklődő. Gyurcsány miniszterelnök-jelöltjének, Márki-Zay Péternek a beszédére még a legelfogultabb baliberális sajtótudósítások szerint is legfeljebb három-négyezer ember volt kíváncsi. A partizános Gulyás Márton, aki a szolid érdeklődés mellett zajló ellenzéki gyűlésről tudósítottbeismerte, hogy a kormánypártok megmozgatták rendesen a bázist, hiszen rengetegen vettek részt a Békemeneten– szúrta ki a Mandiner. 

A baloldali újságíró a magyar kormányfő beszéde és az Elkxrtuk című film hatása között próbált párhuzamot vonni. Igyekezett kritizálni a miniszterelnök beszédét és bagatellizálni a kormánypárti esemény jelentőségét, ám azt keserű szájízzel kénytelen volt beismerni, hogy nagyon sokan vettek részt a Békemeneten.

Ahogyan megformálta a különböző gondolatait, ahogyan rendkívül kimérten és spontaneitást nélkülöző módon szólította meg a tömeget, mégis azt lehetett látni, hogy nincs elemében. Igazából emlékezetes megszólalása egyáltalán nem volt, nem tudott mondani semmi olyasmit, ami kijelölné, hogy ki az ellenség, vagy mi a küzdelem tétje

– mondta a miniszterelnök beszédét kritizáló a baloldali újságíró, aki a Békemenetről elismerte, hogy sokan voltak.

Azért nagy tömeg volt, kár lenne ezt nem elismerni, hogy rendesen megmozgatták a bázist

– ismerte el a baloldali aktivista.

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató