2021. december 02. - Melinda, Vivien
EUR : 364.35
USD : 321.69
Időjárás ikon

Orosz Anna elindul a Momentum elnökségéért

„Az elmúlt napokban sokan kerestetek meg, hogy kifejezzétek támogatásotokat, és arra biztassatok, vállaljam ezt a feladatot” – írja Facebook-oldalán Orosz, ahol bejelentette: elindul a hazaáruló, olimpia-gyilkos párt elnöki tisztségéért.A poszt szerint Orosz Anna büszke arra, hogy a rekordmagas részvétel mellett 8445-en támogatták őt az előválasztáson.

„Ahogyan eddig, úgy ezen túl is mindent meg fogok tenni annak érdekében, hogy áprilisban legyőzzem a Fidesz helyi jelöltjét és a parlamentben egy új, tisztességes, emberséges és fenntartható szemléletet képviseljek” – írja.

A politikus 2016-ban csatlakozott a Momentum Mozgalomhoz, ami mostanra a „politikai közössége,” most pedig úgy érzi, itt az idő, hogy „elnökként szolgálja a változást a Momentum értékei és céljai mentén.”

„A következő hónapok nem lesznek könnyűek, ugyanis jövőre Magyarország és a Momentum is korszakhatárhoz érkezik. A Fidesz elmúlt tizenegy éve alatt soha ennyire közel nem voltunk még a kormány- és rendszerváltáshoz, a Momentum pedig a parlamenti párttá váláshoz” – fogalmaz Orosz, hozzátéve, hogy azt reméli, hogy a döntése sokaknak reményt adjon és a továbbiakban is támogatni fogják a munkáját.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató