2024. március 29. - Auguszta
EUR : 395.83
USD : 367.33
Időjárás ikon19°

Büntetőfeljelentést tesznek Kálomista Gáborék az Elk*rtuk szabotázsakciója miatt

Kálomista Gábor szerint így is nagyon sokan megnézték a filmet a hétvégén.

Kovács Gábor producer azt javasolta a közösségi oldalán, hogy követői közül minél többen foglaljanak jegyeket az Elk*rtukra, de ne vegyék meg, és ne menjenek el rá. Így aztán ha az emberek az interneten megnézik, hogy van-e jegy, és látják, hogy nincs, akkor nem mennek el a moziba, következésképpen

Kovács Gábor reménye szerint majd nem lesznek nézők az Elk*rtuk vetítésein.

Az Origo a Gyurcsány-filmet szabotáló legújabb baloldali akció kapcsán Kálomista Gábort, az Elk*rtuk producerét, a Thália Színház főigazgatóját kérdezte. Kálomista azt mondta, hogy a Gyurcsány-film szabotálása miatt büntetőfeljelentést tesznek. Hozzáfűzte:

A történtek dacára a hétvégén több mint 41 ezren tudtak az Elk*rtukra jegyet váltani, hogy megnézzék.

„Én nem gondolom, hogy ez Kovács Gábor egyéni akciója volt, azt gondolom, hogy a Gyurcsány-kommandó újabb támadása volt a film ellen. Mind nemzetközi szinten, mind itthon megpróbálják teljesen ellehetetleníteni az Elk*rtukat” – hangsúlyozta, majd hozzátette: „Az, hogy különböző olyan eszközöket vetnek be, szerintünk súrolja a bűncselekmény határát, vagy talán azt túl is lépi, ezért büntetőfeljelentést fogunk tenni az illetékes szerveknél.”

Kálomista Gábor kiemelte:

Sem megakadályozni, sem meggátolni nem tudják a filmnek a terjedését, viszont az érzékelhető, hogy valamit nagyon eltalálhatott náluk ez a film, amiért ilyen újabb alanatas eszközökkel próbálják meg ellehetetleníteni.”


„Elsősorban az ártatlan nézőkkel tesznek rosszat, akik ha rátekintenek egy mozihálózat térképére, délután még azt látják, hogy telt ház volt, majd az előadás előtt fél órával több tucat át nem vett jegy marad a kasszában.

Ezért is érthetetlen számomra, hogy ebben filmesek is részt vesznek, mert ők is talán erre a nézőbázisra alapoznak, akiket most becsapnak” – hívta fel a figyelmet a producer.

Véleménye szerint azon túl, hogy büntetőjogi kategóriába esik, rendkívül szánalmas és aljas is ez a kísérlet.

Én továbbra is arra biztatom a nézőket, hogy bátran nézzék meg a filmet, ne foglalkozzanak ennek a kommandónak a támadásaival. És ezúton is megköszönöm annak a több 41 ezer nézőnek, akik jegyet tudtak váltani, hogy megnézték”

– mondta Kálomista Gábor.

Forrás: 888.hu

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató