2024. március 29. - Auguszta
EUR : 395.83
USD : 367.33
Időjárás ikon19°

A Kétfarkú Kutya Párt elnöke sem látja úgy, hogy Márki-Zay leváltotta volna az ellenzéket

Márki-Zay képviselői helyet ajánlott a Kétfarkú Kutya Pártnak, ha nem indulnak külön a választáson. Kovács Gergely, a Kétfarkú Kutya Párt elnöke elmondta, hogy bár szimpatizál Márki-Zay Péterrel, nem látja, hogy leváltotta volna az ellenzéket, mögöttük viszont valós szavazói igény van.



Márki-Zay Péter próbálta meggyőzni a Kétfarkú Kutya Pártot, hogy ne induljanak külön listán. Kovács Gergely, a párt elnöke az Egyenes beszédben kijelentette, hogy vannak szavazóik, akik rájuk és ebben a formában szeretnének szavazni.

Ha mindenki, aki minket szeret, ránk szavaz, lesz 5-6 képviselő a parlamentben, aki nem a Fidesz – szögezte le Kovács Gergely annak kapcsán, miért éri meg őket támogatni.

Hivatalosan Márki-Zay Péteren kívül nem kereste őket más párt. Azt is elmondta, hogy Márki-Zay-jal nincs baja, hanem az MSZP-vel, a DK-val és a Jobbikkal, ha esetleg velük szemben kellene együttműködni, arra lenne nyitottság.

A jelöltállítás kapcsán elmondta, hogy 85 helyen van jelöltjük – közölte, hogy nem a jelölt találás a legnehezebb, hanem csapatot építeni mellé.

Arra a kérdésre, hogy ha bejutnak a parlamentbe, akkor sem működnek-e együtt másokkal, Kovács azt mondta, hogy szövetséget nem akarnak kötni senkivel, ahhoz hasonlóan akarnak működni, mint ahogy jelenleg az önkormányzatokban teszik.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató