2024. április 16. - Csongor
EUR : 393.05
USD : 368.85
Időjárás ikon15°

Donáth: Felrázom a Momentumot és leváltjuk a kormányt, Orbán nem maradhat tovább hatalmon

Politikai ambicióiról ír a momentumos ügynök. Mint ismert, a hazaáruló EP-képviselő a bukott Fekete-Győr András helyére pályázik.

ELINDULOK A MOMENTUM ELNÖKI TISZTSÉGÉÉRT!

5 éve vagyok a Momentum aktív tagja, 5 éve az életem leginkább meghatározó része ez a közösség. Elnöki indulásommal arra vállalkozom, hogy felrázzam és összetartsam a Momentum és a kormányváltók közösségét, hogy végre leváltsuk a kormányt 2022-ben. Orbán Viktor nem maradhat tovább hatalmon, mert hazánknak az az érdeke, hogy ne maradjanak a fiókban még négy évig a zöldebb, emberségesebb, igazságosabb Magyarországot teremtő terveink és törvényjavaslataink.

És abban hiszek, hogy a kormányváltáshoz, majd a jó kormányzáshoz egy erős, elszánt, összetartó Momentumra van szükség. Nekem az előválasztás is ezt bizonyítja: szükség van új, hiteles, lelkiismeretes politikusokra. Ezért is nyert szerte az országban több, Momentum által támogatott jelölt. Erős, határozott, az elvei mellett kiálló Momentum nélkül nincs kormányváltás, ami szükséges ahhoz, hogy 2022 után tényleg egy új országot tudjunk felépíteni.

A Momentum politikusaként és EP-képviselőjeként az elmúlt időben is egy szociálisan érzékeny világképet képviseltem, amelyben egyre nagyobb hangsúlyt kapott az olyan 21. századi kihívásokkal szembeni fellépés, mint a klímaváltozás. Én abban hiszek, hogy a következő évtizedekben a közösségek köré kell újraszerveznünk a társadalmat, hogy a klímakatasztrófa vagy épp az elképesztő mértékben növekvő egyenlőtlenségek ellen eséllyel vehessük fel a küzdelmet. Erős közösségekre, erős közösségi cselekvésre van szükség akár önkormányzati, akár EU-s szinten.

Ezt értem progresszív, zöld, szociálisan érzékeny politika alatt, és ezt szeretném képviselni a Momentum élén.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató