2024. április 20. - Tivadar
EUR : 395.06
USD : 371.09
Időjárás ikon11°

Úgy megvertek egy embert Csepelen, hogy belehalt

Egy 35 éves férfi ütött egy nála idősebbet. Ismerték egymást, egy nappal korábban együtt italoztak.

Halálra vertek egy férfit Csepelen. Az elkövetőt fél órán belül elfogták, egy másik férfit pedig segítségnyújtás elmulasztásával gyanúsítanak – közölte honlapján a rendőrség.

A rendőrök csütörtökön 23 óra után kaptak bejelentést arról, hogy a XXI. kerületi Görgey Artúr téri parkban megvertek egy férfit. A 49 éves férfi olyan súlyos sebesüléseket szenvedett, hogy a helyszínen meghalt.

A rendőrség fél órán belül azonosította és a helyszín közelében elfogta a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 35 éves B. Zoltánt.

A nyomozás adatai szerint a két férfi korábbról ismerte egymást. Csütörtökön is együtt ittak, majd szóváltásba keveredtek, és a fiatalabb férfi többször ököllel arcon ütötte a 49 éves ismerősét. A 35 éves férfi ellen emberölés miatt indult eljárás.

A rendőrök egy másik férfit is elfogtak, aki jelen volt a bűncselekmény elkövetésekor. A 47 éves B. Zoltán azonban nem nyújtott tőle elvárható segítséget az áldozatnak, így őt segítségnyújtás elmulasztása bűntett miatt vonják felelősségre.

A két férfit gyanúsítottként hallgatták ki, őrizetbe vették és kezdeményezték a letartóztatásukat.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató