2024. április 25. - Márk
EUR : 393.51
USD : 368.35
Időjárás ikon13°

Újabb jobbikos hagyta ott a pártot

Két hete zárta ki soraiból az Összefogás Soroksárért Frakció Bereczki Miklós, jobbikos önkormányzati képviselőt, aki ezt követően, ma közösségi oldalán bejelentette, hogy elhagyja a pártját, de azért tovább fog működni az Összefogás többi pártjával.

Az ember már fel sem kapja a fejét azon a híren, hogy valaki vagy valakik elhagyják a Jobbikot, melynek az elmúlt években több vezetője is volt, de a jelenleg (Jakab Péter) alatt fogyatkozott meg igazán a párt. Nem csoda tehát az sem, hogy újabb párttag döntött úgy, hogy véget vet a közös útnak. Ez az ember pedig nem más, mint a soroksári önkormányzati képviselőjük, Bereczki Miklós, akit a Soroksári Összefogás Frakció október 12-én kizárt soraiból -számolt be a 24.hu.

A leléptetést azzal indokolták a szövetségesek, hogy Bereczki a frakció által delegált jobbikos és momentumos külsős bizottsági tagok visszahívását sürgette, majd ezt követően a fideszesekkel szavazta meg a javaslatot. A frakció szerint már korábban is aggályokat vetett fel Bereczki magatartása, ami veszélyezteti az összefogást.

 

Forrás: Pestisracok.hu

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató