2024. március 29. - Auguszta
EUR : 395.83
USD : 367.33
Időjárás ikon19°

444: Brüsszelbe megy Márki-Zay Péter, bemutatkozik a fontos embereknek

Jövő héten három napra Brüsszelbe utazik Márki-Zay Péter, az ellenzék miniszterelnök-jelöltje. Találkozik majd az Európai Parlament és az Európai Bizottság több vezető tisztviselőjével, frakcióvezetők és biztosok is fogadják majd - írja a Soros-blog.



Mint tudjuk, a hálózat nem létezik, de azért a szocialista, zöld és liberális, hanem néppárti, illetve a jobbközép oldalhoz közel álló szakértők és szervezetek is jelezték, hogy szívesen találkoznának a "magyar" ellenzák "messiásával". A programokat jórészt Ujhelyi István szocialista EP-képviselő és Kész Zoltán, a Mindenki Magyarországa Mozgalom alelnöke szervezik.

Kész Zoltán volt az, akivel Márki-Zay néhány éve előadta, hogy hivatalos úton jártak Washingtonban, aztán kiderült, hogy csak turistaként voltak jelen...

Jövő kedd este a Parlament épülete mellett található WXYZ Bárban fognak vergődni Márkiék. Az MSZP, a DK, a Jobbik és a Momentum EP-képviselői közül is többen ott lesznek.

Ugyanazon az estén tartja a Fidesz pártalapítványa az Elk*rtuk című film bemutatóját a Cinéma Galeries nevű brüsszeli moziban, az előadás után pódiumbeszélgetéssel és állófogadással. A film magyarul, de angol felirattal megy majd. Az angol változat címében nincs *, hanem úgy hangzik, hogy "The Cost of Deception", azaz "A csalás ára". A mozi a belváros közepén, a híres főtér mellett van, a budapesti Urániához hasonló hangulatú helyre számítson, aki Márki-Zay helyett a vetítést választja.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató