2024. április 19. - Emma
EUR : 393.4
USD : 369.7
Időjárás ikon13°

Csekk Katalin úgy berúgott az esküvőjén, mint az albán szamár - Fotók

Egy esküvőn mindig a menyasszony a legszebb, mégha az a földön tekereg, mint Cseh Katalin. A Momentum EP-képviselőjének nagy napjáról újabb botrányos fotók kerültek elő, ahol az asztalok között mászik négykézláb két aperol spritz között a friss ara.

Néhány héttel ezelőtt tízmilliós fényűző esküvőn kelt egybe Cseh Katalin és a szintén momentumos Berg Dániel, Budapest 2. kerületi alpolgármestere. Az arannyal szórt ételeket is felvonultató 11 milliós lakomához a legdrágább italokat szolgálták fel, amikből fogyott is bőven. A 140 fős vendégsereg élén a menyasszony sem szégyenlősködött: a Bennfentes.net képeinek tanúsága szerint filmbe illő módon mulatott, politikustól ritkán látott grimaszokkal, heves pózolással járatta le magát a násznép előtt.

Azonban az igazi buli éjfél után kezdődött.

A Bors szerkesztőségébe kerül képeken jól látszik, a zavaros cégügyekbe keveredett Cseh Katalin négykézláb csúszik-mászik annak a budai bálteremnek a padlóján, ahol korábban még Sisi is keringőzött. A Momentum politikusa ekkor már fekete menyecskeruhát öltött magára. A drága külföldi divatházból rendelt darab a Bors által megkérdezett szakértők szerint legalább kétmillió forintba kerülhetett, törlőrongynak használni meg plána drága.

A látszólag sem tiszta Cseh Katalin az este egy pontján drága esküvői helyszínének biztonsági őrökkel védett kertjébe is kitévedt. A Momentum politikusa furcsán bolyongva, nevetgélve, meg-megbotolva, kerítésbe kapaszkodva viháncolt a fák és bokrok között. Arckifejezései arról árulkodnak, hogy ekkor már alig tudta, mit csinál.

A Bors információi szerint a jelenlévők is csak nyugtatni próbálták a féktelenül mulatozó menyasszonyt, akit még a vakuk villanásai sem zavartak meg, hajnalig folytatta botrányos viselkedését.

Forrás: PS

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató