2024. április 19. - Emma
EUR : 393.76
USD : 368.76
Időjárás ikon12°

Láng Zsolt: Karácsony Gergely tisztázza a Városháza eladásáról szóló híreket!

Nyílt levélben kéri a fővárosi Városháza eladásáról szóló hírek tisztázását Karácsony Gergely főpolgármestertől Láng Zsolt, a Fidesz-KDNP fővárosi frakcióvezetője.

A Fidesz Budapest pénteken a Facebook-oldalán tette közzé a kormánypárti politikus levelét. Láng Zsolt azt írta: a Városháza eladásáról szóló csütörtöki sajtóhírekre Karácsony Gergely mindenki számára megnyugtató választ adott, pénteken azonban újabb fejlemények kerültek nyilvánosságra. Ennek fényében pedig több kérdés megválaszolását kéri.

Láng Zsolt választ vár arra, hogy a pénteki sajtóértesülések alapján kíván-e Karácsony Gergely belső vizsgálatot indítani a médiában megnevezett cég felhívásával kapcsolatban, amely a Városháza eladásáról szól.  Van-e olyan fővárosi illetékes, aki a főpolgármester tudta nélkül valóban tárgyalásokat kezdett a Városháza teljes épületének és telkének eladásáról? – kérdezte a frakcióvezető, aki arra is kíváncsi, hogy ha a hírekben megnevezett cég semmilyen biztatást nem kapott a Fővárosi Önkormányzattól vagy annak bármely munkatársától, indít-e ellenük jogi lépéseket Karácsony Gergely.

Minden budapesti számára fontos, hogy mielőbb tisztán láthassa Önnel együtt az elmúlt két nap híreinek valóságtartalmát!”

– fogalmazott levelében Láng Zsolt, aki azonnali választ vár Karácsony Gergelytől.

 

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató