2024. április 24. - György
EUR : 394.26
USD : 369.47
Időjárás ikon

Levél Svédországból

 Az alábbi írást Svédországból kaptam.

Így épül a kalifátus Svédországban

A minap keresztény emberek egy csoportja látogatott el Rinkeby-ben található No-Go-Zónába, hogy a keresztény hitről szórólapokat terjesszen. Azonnal körülvette őket egy csapat fenyegető muszlim férfi. A keresztényeknek világosan megmondták:

"Ha még egyszer idejöttök, elvágjuk a torkotokat".  

Komolyan gondolták, amit mondtak. Rinkeby - ezt hívják külterületnek. Ez ma már egy törvénytelen ország, amely komoly veszélyt jelent a demokratikus államra. 

Ebből a törvénytelenségből épül fel a kalifátus. A fiatal bűnözők, a kődobálók, az autógyújtogatók, a drogdílerek az imámok kezesei és védőcsoportjai gondoskodnak arról, hogy a saría törvény behatolhasson a társadalomba. Rinkeby egyike annak az 55 enklávénak az országban, amely a rendőrség szerint törvénytelen terület. 55 városrész, amely egyszerű matematikával néhány éven belül 300 lehet. 

A stockholmi Södermalm mecset előtt pedig iszlamisták állnak és nyíltan propagálják, hogy az emberek ne szavazzanak a demokratikus választásokon. Ennek fényében nyugodtan ki lehet jelenteni, hogy a társadalom alszik. Olyan baloldali politikusokkal, médiaszemélyiségekkel, egyházi személyekkel és hatóságokkal élünk együtt, akik aktívan védik a demokrácia lebontását. Az iszlamisták békében és nyugalomban építhetik kalifátusukat, és hamarosan az 55 enklávé 300-ra nő.

Milyen messze van még a polgárháború?

Bede Zsolt - Vadhajtasok.hu

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató