2024. április 24. - György
EUR : 394.26
USD : 369.47
Időjárás ikon

Szabó Tímea: Felfordul a gyomrom attól, amit Cseh Katalin esküvőjével művel a propaganda

A „másik oldal” meg Mészáros esküvőjével meg Szájerrel foglalkozik. Csakhogy a kettő nem ugyanaz.- írja Szabó Timike a Facebookon hörögve.

„Többen írtak már arról, hogy mennyire gyomorforgató és konkrétan törvénybe ütköző az, amit a kormánypárti média csinál(t) Cseh Katalin és Berg Dániel esküvőjével.

Néhány kormánypárti kommentelő azzal érvel, hogy a »másik oldal« meg Mészáros esküvőjével meg Szájerrel foglalkozik. Csakhogy a kettő nagyon nem ugyanaz.

Kezdem azzal: a Fidesz tiltotta be anno még azt is, hogy politikus házánál lehessen tüntetni, hivatkozva a magánélet meg a család szentségére. Innentől kezdve már nem lehet menni például Orbán Viktorhoz, a Cinege utcába, amikor újabb milliárdokat lop el.

Aztán folytatom ott, hogy egy közszereplő magánéletéről csak akkor lehet bármilyen információt nyilvánosságra hozni, ha az valamilyen bűncselekménnyel hozható összefüggésbe, vagy szöges ellentétben áll azzal, amit az illető magáról, családjáról a nyilvánosságban vall.

A Borkai-ügy nem azért volt »érdekes«, mert bárkit érdekel a volt fideszes polgármester magánélete (engem például biztosan nem), hanem azért, mert a videó tanúsága szerint prostituáltakkal voltak együtt, a jelek szerint akár tiltott szerek társaságában, és amely luxusjachtozás nem fér bele egy polgármesteri fizetésbe Borkai vagyonnyilatkozata alapján. Arról nem beszélve, hogy a Fidesz mindeközben a keresztény értékekről és a család szentségéről papol, amivel ez az életforma nehezen egyeztethető össze.

Szájer József ügye sem azért volt érdekes, mert így mindenki megtudta, hogy meleg. (Ki az, aki addig nem tudta, tényleg?! Egyébként meg kit érdekelt?) Szájer ereszcsúszkálása azért vert nagyobb port a kelleténél, mert a Covid-járvány alatt súlyosan megszegte az adott ország járványügyi szabályait, és akkor vett részt egy khmm… »összejövetelen«, amikor mindenki másnak otthon kellett dekkolnia. Továbbá a brüsszeli ügyészség közleménye szerint drogot találtak a hátizsákjában. Végül ott van az a nem elhanyagolható apróság is, hogy maga Szájer szövegezte a saját maga által sem vallott és gyakorolt Alaptörvényt, miszerint az anya nő, az apa férfi, a család meg szent.”

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató