2021. december 01. - Elza
EUR : 366.83
USD : 322.8
Időjárás ikon

El is készültek a kurva erős képek a lengyel határnál

Megírtuk tegnap? Meg!

Így manipulálják a közvéleményt a migránsok.

Gyerekeket használnak fel az illegális migránsok, hogy meggyőzzék a határőröket, hogy engedjék be őket Lengyelországba. Egy fiúnak direkt a szemébe fújták a cigaretta füstöt, hogy könnyezzen, amikor a határőrökkel beszél, és több gyereket is élő pajzsként használtak, amikor megpróbáltak átjutni a határon. Korábban ez a forgatókönyv már lejátszódott a Magyarország és Görögország határainál is.
Megdöbbentő felvétel látott napvilágot a lengyel-fehérorosz határról. Illegális migránsok gyerekeket használtak élő pajzsként, amikor megpróbáltak bejutni az Európai Unió területére, egy kisfiúnak pedig direkt a szemébe fújták a cigaretta füstöt, hogy könnyezzen, amikor a határőrökkel beszél - írja a V4NA a wPolityce hírportál alapján.

A könnyező kisfiúról kép is készült, amely

ÚGY JELENT MEG A MÉDIÁBAN, MINTHA A LENGYEL HATÁRŐRÖK KÖNNYGÁZT ALKALMAZTAK VOLNA.

Nem ismeretlen ez a fajta stratégia az illegális migránsok részéről, már 2015-ben a magyar határnál, és a görög határnál is történtek hasonló esetek.

2015-ben olyan képek jelentek meg a sajtóban, melyeken az látható, ahogy egy migráns család egy kisbabával a vonatsíneken fekszik a magyar határ közelében, körülöttük pedig magyar rendőrök állnak fenyegetőnek látszó testtartással. Akkor a baloldali média azonnal felkapta a képet, és a szituációról készült manipulált videórészleteket, és kegyetlenséggel vádolták a magyar határőröket.

Később azonban előkerült az esetről készült teljes videófelvétel, melyen jól látható, hogy

A MIGRÁNS APA RÁNTOTTA MAGÁVAL A SÍNEKRE FELESÉGÉT ÉS KISBABÁJUKAT, HOGY ELLENÁLLJON A RENDŐRI INTÉZKEDÉSNEK.

A teljes felvételen az is látható, ahogy a magyar rendőrök segítik fel az anyát, és támogatják.

2020 márciusában a görög határon készült olyan videófelvétel, amelyen az látható, ahogy migránsok két kisgyereket ijesztegetnek, ütögetnek, hogy elkezdjenek sírni, majd, amikor már megfelelően „előkészítették" őket, elfutnak velük- feltehetően a sajtó munkatársaihoz, hogy így megható képek készülhessenek a síró gyerekekről.

 

Így ríkasd meg a gyerekeket a határ előtt, a 'megfelelő' fotók elkészülése érdekében.

Ezzel a kommentárral tette közzé a videót Anabel Schunke német modell és újságíró Twitter-oldalán.

Ezek után nem meglepő, hogy most, a lengyel határon készült fotókat a síró, áldozat gyermekről egy aktivista készítette, róla is tett közzé képet.

Forrás: Origo

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató