2024. április 19. - Emma
EUR : 393.4
USD : 369.7
Időjárás ikon13°

Kamu Geri: Most legyen nagy a szátok!

Az alkalmatlan srác nem foglalkozik a botránnyal, eszébe sem jut, hogy esetleg lemondjon. Inkább idegesen Facebookozik...

Ezt üzente most:

A Városháza el nem adása körüli műbalhé egyetlen pozitív hatása, hogy bevezetett egy sajátos mértékegységet, amivel a kormány aljasságait érzékeltetni lehet.
A Belügyminisztériumban ma a tiltakozás ellenére közölték az önkormányzati szövetségekkel, hogy jövőre is megfelezik a főváros egyedüli jelentős saját bevételét jelentő iparűzési adót. A vidéki nagyvárosokat vagy kompenzálják, vagy nem, de a főváros és a kerületek ne is álmodjanak ilyenről. Idén és jövőre csak ez az intézkedés nagyjából annyi pénzt vesz ki a Fővárosi Önkormányzat és a kerületek költségvetéséből, amennyit állítólag a Városháza ér – közel 40 milliárd forintot.
Nem a Városháza el nem adása a botrány, hanem ez! Kíváncsian várom, hogy a város értékeinek elkótyavetyélésétől minden alap nélkül rettegő Fidesz pártkatonák most felemelik-e szavukat az ellen, hogy a kormányuk folytatja a nemzet fővárosának politikai célú kivéreztetését. Most legyen nagy a szátok!

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató