2024. március 29. - Auguszta
EUR : 395.83
USD : 367.33
Időjárás ikon19°

Márki-Zay a facebookjára már betelepítette a migránsokat

Érdekes dologra hívta fel a figyelmet a BENNFENTES egyik éles szemű olvasója.

A baloldal miniszterelnök-jelöltjének Facebookját ellepték a migránsok. Az előválasztási győzelmi videója alatt sorjáznak az arab, iráni, japán és venezuelai álprofilok és profilok.

A videója alatti 5 800 lájk felének semmi köze Magyarországhoz, a hatalmas nagy lájkszám egyszerű csalás.

Ez a legolcsóbb és legátlátszóbb technika, ha valaki azt akarja, hogy a posztjai alatt hatalmas számú lájk legyen. Egy programmal azt lehet elérni, a bejegyzéseit lájkolgassák a Facebookon a kamuprofilok, nemlétező személyek, vagy létező, de teljesen irreleváns profilok.

A cél az, hogy nagy lájkszámok legyenek egy bejegyzés alatt.

Lehet, hogy Márki-Zay teljes élete ugyanilyen megtévesztő csalás? Képernyőképekkel bizonyítjuk, hogy Márki-Zay Péter videójának lájkolói nagyrészt kamuprofilok, kattintson!

Márki-Zay előválasztási videójáról van szó, ez az.

Jól látható ha bárki a lájkokra kattint, hogy MZP lájkolóinak bő fele arab, venezuelai, vagy japán álprofil. Ezt a technikát akkor szokták bevetni, ha a marketingesek kényszeresen arra törekednek, hogy egy márkának, terméknek, vagy éppen politikai messiásnak nagyon sok lájkolója legyen hirtelen.

Ezek bizonyítják, MZP videóját olyanok lájkolgatják, akiknek semmi köze a magyar választásokhoz. Egyszerű megtévesztés az egész.

Csak azért bérlájkolnak, hogy megtévesszék a Facebook algoritmusát, és azt érzékeltessék, Márki-Zay körül nagy a "pezsgés" - írja a Bennfentes.

A csalás pont annyira nyilvánvaló, mint amekkora átverés Márki-Zay Péter.



Alább Márki-Zay migráns lájkolóinak egy része.

 

Képgaléria

(Kattins a képre a nagyobb méretért)
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató