2021. december 01. - Elza
EUR : 366.83
USD : 322.8
Időjárás ikon

Lemondásra szólítja fel Karácsony Gergelyt a Volner Párt

„Karácsony Gergely 199 milliárd forintot örökölt meg Tarlós István korábbi főpolgármestertől, mostanra ezt az összeget szinte teljesen felélték a baloldali városvezetők” – fogalmazott Volner János.

A Volner Párt felszólítja Karácsony Gergely főpolgármestert, hogy az össze-vissza hazudozás és a Budapestnek okozott károk miatt haladéktalanul mondjon le, adja át a hivatalát egy méltóbb embernek, és fejezze be Gyurcsány Ferenc kiszolgálását – közölte Volner János független országgyűlési képviselő szombaton Budapesten, a városháza előtt tartott sajtótájékoztatón.

A párt névadó elnöke kijelentette:

Karácsony Gergely méltatlanná vált Budapest képviseletére,

hiszen bebizonyosodott róla, hogy megpróbálta eladni a városháza műemlék épületét, és amikor ez kiderült folyamatosan hazudott és átverte a budapestieket. Hangsúlyozta: Karácsony Gergelyék azzal az ígérettel kapták meg a bizalmat a budapestiektől, hogy gyarapítani fogják a főváros vagyonát, ehhez képest folyamatos vagyonfelélés történik.    

Városháza-ügy

Karácsony Gergely 199 milliárd forintot örökölt meg Tarlós István korábbi főpolgármestertől, mostanra ezt az összeget szinte teljesen felélték a baloldali városvezetők.

Emlékeztetett: amikor kiderült a városháza eladásának szándéka, akkor Karácsony Gergelyék először azt mondták, hogy ez fel sem merült, amikor kitudódott, hogy a főváros vagyonkezelője tárgyalt az ügyben, akkor azzal reagáltak, hogy csak egy tanulmányt vizsgáltak az ügyben, és azt is réges-régen. Aztán amikor nyilvánosságra került, hogy idén májusban tárgyaltak a városháza eladásáról, akkor Karácsony Gergely újból tagadásba menekült.    

A Volner Párt különösen súlyosnak tartja Karácsony Gergely vagyonfelélését annak ismeretében, hogy

a városvezetés körül csak úgy nyüzsögnek a különböző baloldali érdekeltségű vállalkozók

– fogalmazott Volner János.

A politikus elmondta: a főváros villamosokat érintő közbeszerzésének tisztességtelensége miatt tett feljelentését befogadták, elrendelték a nyomozást a hatóságok.

 

MTI

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató