2024. április 20. - Tivadar
EUR : 395.06
USD : 371.09
Időjárás ikon11°

Dobrev: Orbánnak és Káslernak kutya kötelessége bocsánatot kérni a megalázott ápolóktól

Jutalmazni kellene és nem büntetni.

„A járvány sok dologra megtanított minket, a legfontosabb talán az, hogy embert csak ember gyógyíthat. Épp ezért tartozunk hálával azoknak, akik lassan két éve helyt állnak a covidos betegek ellátásában. De úgy látszik ezt csak a kormány nem érti és zsúfolt, zajos szálláson, méltatlan körülmények között helyezik el a Budapestre vezénylet ápolókat.

Mégis minek kell ahhoz történni, hogy végre a kormány is megértse, nem használhatják ki a végtelenségig azokat, akik hátukon viszik a magyar egészségügyet! A betegek ellátásában résztvevőket jutalmazni kellene és nem büntetni. Hogyan várhatnánk el aodafigyelést, gondoskodást, megfeszített munkát azoktól, akik a műszakjuk végén még kipihenni sem tudják magukat?!

Nem kell ahhoz egészségügyi szakembernek lenni, hogy lássuk, egy tragikusan szervezett egészségüggyel próbálja a kormány túlélni a negyedik hullámot. Orbán Viktornak és Kásler Miklósnak kutya kötelessége lenne bocsánatot kérni a megalázott ápolóktól, és azonnal biztosítani számukra az emberhez méltó pihenés körülményeit. A megbecsülésről nem elég beszélni, a kormánynak ideje tenni is érte.”- írta Dobrev a Facebook-oldalán.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató