2024. március 29. - Auguszta
EUR : 395.83
USD : 367.33
Időjárás ikon19°

Jakab lebukott a trükközéssel, ezért most feljelentést tesz

Korábbi cikkünkben írtuk meg, hogy a parizerzabáló jobbikos lebukott az ügyeskedésével.

Jakab Péter, a Jobbik elnöke XI. kerületi Fraknó utcában bérel egy lakást, aminek bérleti költségét az Országgyűlés Hivatala fizeti, csakhogy Jakab nem lakik ott, hanem azt kiadta másnak a tulajdonossal együtt, aki Jakab jó ismerőse. A Bors azt írja: a gondnok és a lakásszomszédok sem tudták megerősíteni, hogy Jakab ott lakna, ellenben a gondnok szerint egy nőt szoktak ott látni.

Erre reagált a Jobbik bukott elnöke:

"Az Országgyűlés Hivatala minden vidéki képviselőnek biztosít munkavégzéshez a fővárosban lakást, így nekem is. A Hivatal 423.780 forintos keretet nyit meg erre, én ebből 239 ezer forintot használok fel, melyből egy negyedik emeleti, Fraknó utcai panellakást bérel nekem az Országgyűlés Hivatala.”

Jakab Péter azt állítja: a lakás tulajdonosa nem ismerőse, úgy tudja, budapesti lakos, és az ő beköltözéssel egy időben költözött el az ingatlanból, ahová csak akkor megy be, ha be kell engedni mondjuk a rovarirtót.

„A lakást csak én használom, és csak akkor, amikor a budapesti munkavégzésem indokolja, hisz azért fizeti a hivatal. Korábban a hivatal egy Etele úti panellakást bérelt nekem, ami a földszinten volt, innen költöztem fel a Fraknó utcai panellakás negyedik emeletére idén tavasszal. A tulajdonos tájékoztatása szerint a lakásban semmilyen cég nincs bejegyezve. Minden más, a fideszes propagandisták már megszokott meséje. A hazugsággal szembeni jogi lépéseket természetesen megteszem” – fogalmazott Jakab.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató