2021. december 08. -
EUR : 363.94
USD : 322.16
Időjárás ikon

Kamu Geriék kötelezővé teszik a fővárosban a beltéri maszkviselést

Hivatalos közleményt adott ki a kötelező maszkviselésről Budapest Főváros Főpolgármesteri Hivatala, amelyben arról tájékoztatta a lakosokat: kötelező lesz a beltéri maszkviselés, és az oltási igazolvány ellenőrzését is visszahozzák a fürdőkben.

"A Főváros vezetése nem fog a kormányra várni, a Fővárosi Közgyűlés jövő heti ülésén dönteni fognak arról, hogy elrendeljék Budapest közigazgatási területén zárt terekben a maszkviselést. A zárt térben való maszkviselés mellett szombattól a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. intézményei, fürdői csak védettségi igazolvánnyal vagy az oltást igazoló dokumentummal látogathatók - írják Karácsonyék.

Majd ezt írják a halálkampányolók:

Hazánkban több, mint 30 ezer áldozatot követelt eddig a járvány, így a kormány tétlensége több, mint felelőtlenség. Semmilyen politikai haszon nem származhat emberéletek veszélyeztetéséből.

Budapest vezetése ezúton is köszöni a budapestiek együttműködését, hiszen amióta kötelező a maszk használata a közösségi közlekedés járatain, még nem kellett komoly büntetéseket kiosztani, a legtöbben fegyelmezetten viselik a maszkot" - olvasható a közleményben.

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató