2024. április 24. - György
EUR : 394.83
USD : 370.49
Időjárás ikon10°

Az ország főbuzija szerint a franciák mindenért utcára vonulnak, mi magyarok meg beletörődünk mindenbe

Kajdi Csaba a független, haladó, objektív RTL-nek nyilatkozott.

A homoszexuális influenszer beszélt a magyar és a francia mentalitásról is, előbbiről elmondta:

Szerintem van egy nagyon rossz magyar attitűd, hogy mi mindenkit utálunk. Mi inkább komplexusból vagyunk hazafiak, mint igazi hazafiasságból. Mondjuk, az ország vezetője azt mondja, »Nem hagyjuk, hogy a nyugatiak lenézzenek«. De miben vagyunk jobbak? Azokat az értékeinket, amikre büszkék lehetünk, nem emeljük ki. Nekünk általában mindenki béna, mindenki hülye, ez román, az szlovák – ilyen lekezelően –, miközben a saját kis világunkat nem tesszük rendbe. Tehát ez egy remek nép, de több önbizalomra lenne szüksége.

Kajdi szerint a francia forradalom után bebizonyosodott a franciák számára, hogy ők a nép, ők döntenek a saját sorsukról, és ennek az erejét lehet látni a mai napig az országban.

"Föllázadnak, felháborodnak, mindenért utcára vonulnak, mindenért manifestation van, miközben mi szinte beletörődünk mindenbe. Kapunk egy jó propagandát, azt elfogadjuk, és lehajtott fejjel azt mondjuk, hát jó, ez van, a másik se jobb. Addig a franciák azt mondják, hogy nem hagyjuk és kiállunk magunkért"

– tette hozzá Kajdi.

Hát, igen... látjuk mi megy Franciaországban. Egy homoszexuális diktátor uralkodik, aki botrányt-botrányra halmoz, hetente agyonvereti a népét. Közben meg már nincs is Franciaország. Párizs egy nagy menekülttábor lett, mindenhol szemét, kosz meg bevándorlók vannak. Elég, ha csak ránézünk a foci válogatottjukra.

Ez kellene nekünk???

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató