2022. január 29. - Adél
EUR : 357.28
USD : 320.92
Időjárás ikon

Jakab megint hazudott: a kamulakás tulajdonosával régi jó barátok

Bizonyítékok vannak arra, hogy Jakab Péter és a kamulakás tulajdonosa régi jó barátok. A Jobbik elnöke lebukott, hogyan csal az Országgyűlés által neki bérelt lakással. Bár azt nyilatkozta, hogy nem ismeri a tulajt, kiderült, hogy hazudik - hívta fel rá a figyelmet a Bors.

Mint ismeretes, a Jobbik két vezető politikusa kereste meg a Bors szerkesztőségét leleplező dokumentumokkal arról, hogy a pártelnök hogyan csal az Országgyűlés által neki bérelt lakással. Csak látszólag bérli, azt kiadták egy harmadik személynek, hogy dupla pénzt vágjanak zsebre - olvasható a Borsonline cikkében.

Jakab Péter ezután nyilatkozatban tagadta, hogy egyáltalán ismerné a kamu lakás bérbeadóját.

Szó szerint ezt mondta a Blikknek:

A lakás tulajdonosa nem ismerősöm, tudtommal budapesti lakos.

A Bors újságírói ezután lekérték annak a lakásnak a tulajdoni lapját, amelyet Budapesten, a XI kerületben, a Fraknó utcában bérel az Országgyűlés Hivatala, évi közel 3 millió forintért.

 

A hivatalos dokumentum szerint a lakás tulajdonosa K. Emese, aki Miskolcon az Eper utcában lakik. Márpedig az Eper utca alig 3 percre van Jakab Péter miskolci otthonától.

A Bors munkatársai a helyszínen is ellenőrizték mindezt, bárki elsétálhat 2-3 perc alatt Jakab Pétertől a lakás tulajdonosának otthonáig.

Hogy a Jobbik elnöke és a kamulakás tulajdonosa, valamint családjaik régi jó barátok, azt Facebook-bejegyzések, fotók, posztok tucatjai is bizonyítják.

Ezeket a dokumentumokat a Bors munkatársai lementették és ügyvédi letétbe helyezték, ha a perrel fenyegetőző Jakab Péter továbbra is hazudik.

Novák Előd, a Mi Hazánk politikusa azt írta Facebook oldalán, hogy

a lakhatási támogatással való csalás bevett dolog a Jobbikban.

Forrás: HírTV

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató