2024. március 29. - Auguszta
EUR : 395.83
USD : 367.33
Időjárás ikon19°

Fővárosi Fidesz: Nemcsak Gyurcsány hazudik reggel, délben, meg este

Facebook-bejegyzésben foglalta össze a Fidesz Budapest a baloldali hazugság-hálózatot.

Azt már régen tudjuk, hogy a baloldalon soha nem tudja a jobbkéz, hogy mit csinál a bal, ha pedig bajba kerülnek hárítanak, mentegetőznek és bűnbakot keresnek. Éppen ezért ideje szembesíteni őket azokkal a hazugságokkal, amik saját magukat cáfolják meg.

Nemcsak Gyurcsány hazudik reggel, délben, meg este – szól a Fidesz Budapest bejegyzése, amelyben az ellenzéki kampánytámogatás és a Városháza eladásának ügye körül kialakul botrányos ellentmondásokat foglalják össze. Elsőként Bajnai Gordon példáján, Gansperger Gyuláról csütörtökön még a következőt írta:

Később 2003 és 2005 között együtt dolgoztunk a Wallis-csoportnál. A Wallistól való 2005-ös távozásom után KAPCSOLATUNK SZÓRVÁNYOS volt

Azonban az Anonymus által nemrégiben nyilvánosságra hozott felvételen ennek éppen az ellenkezőjét mondja:

Gyula viszont régi HARCOSTÁRSAM, ez sokszor több, mint a barátság, mi együtt küzdöttünk a barikádokon.

A Fidesz Budapest ezután a Városháza eladása körül felmerült baloldali hazugságokra világított rá. Emlékezetes ugyanis, hogy az említett telek-üzletet a fővárosi vezetés folyamatosan tagadta, amíg megcáfolhatatlan bizonyítékok nem kerültek elő. Bajnai Gordon szerint azonban erre a városvezetés részéről is volt szándék.

Erre van egy belső számításuk, hogy az egész önkormányzat elférne itt, egy újonnan épített modern irodai szárnyban és ezt lehetne fejleszteni egy szálloda, iroda, bármilyen lakás, ami a fejlesztő elképzelése

– fogalmazott Bajnai. Az is érdekes, hogy a baloldal egyik jellemzőmódszere, hogy ha bármit elkövet, azzal azonnal a kormányt kezdi vádolni. Korábban Karácsony Gergely bizonygatta, hogy Gansperger Gyula a “Fidesz embere”. A főpolgármester a Városháza eladását pedig többször is tagadta:

Az ingatlan értékesítéséről semmilyen döntés NEM született, arra NEM keres vevőt a Fővárosi Önkormányzat.

Mindezek tekintetében a Fidesz Budapest bejegyzésében felteszi a kérdést: ki hazudik? Bajnai Gordon, vagy Karácsony Gergely.

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató